Apple пуска нов iPhone през март

Устройството ще бъде копие на iPhone 5s

Apple пуска нов iPhone през март
3920 ~ 1 мин. четене

Технологичният гигант Apple ще представи нов смартфон през март или началото на април. След като голяма част от феновете на компанията изразиха недоволство от промяната в размерите на новите iPhone модели, от Купертино може да пуснат и по-компактен дизайн, пише изданието smartnews.bg

Предполагаемото име на бъдещия смартфон е iPhone 5SE. Устройството ще дойде оборудвано с хардуера на iPhone 6, а именно 8 MP основна и 1.2 MP предна камера, NFC, А8 процесор и подобрения в Wi-Fi връзката.

Предполага се, че визията на новия телелфон ще бъде копие на iPhone 5s. Диагоналът на дисплея ще е 4 инча, но разликата ще бъде в това, че ще е заоблен в краищата, както при моделите iPhone 6 и iPhone 6s.

Смартфонът ще се предлага в същите цветове, като няма да има сходства с дизайна на предстоящия iPhone 7, който се очаква да излезе през септември. 

От компанията все още не са потвърдили слуховете за новото устройство, но според слухове то ще бъде представено заедно с новия Apple Watch. Дали това е вярно, предстои да разберем. 

Подкрепи Economic.bg