BILLA откри 104-ия си магазин у нас

Той се намира близо до Младежкия парк в Русе

BILLA откри 104-ия си магазин у нас

Най-новият супермаркет BILLA бе официално открит в Русе. Разнообразният продуктов асортимент и удобната локация в близост до Младежкия парк са само част от предимствата на четвъртия магазин на търговската верига в крайречния град.

В официалното прерязване на лентата на новия обект участваха Ивайло Петров, Директор Продажби на BILLA България, и Иван Григоров, заместник-кмет „Хуманитарни дейности“, Община Русе, съобщиха от компанията.

Наред с високото качество на продуктите и услугите, предлагани във всички магазини на BILLA в България, супермаркетът ще предложи на своите посетители и грил зона за месни и безмесни грил специалитети.

Всеки ден те ще бъдат приготвяни на място от опитните готвачи на веригата. През горещите летни дни клиентите на магазина ще имат възможност да се освежат и с прясно изцедени фрешове.

„Щастлив съм, че откриваме 4-и пореден магазин в Русе. Както във всичките ни търговски обекти в цялата страна, така и тук, в най-новия BILLA магазин, ще предложим високо качество на достъпни цени. Радвам се, че нашите клиенти оценяват високо това и избират да пазаруват всеки ден именно в BILLA“, каза Ивайло Петров, Директор Продажби на BILLA България.

Преди месец българските потребители отредиха 3 златни медала за най-високо качество на BILLA България. Отличията са за „Пресни плодове и зеленчуци“, „Прясно месо“ и програмите за лоялност на веригата.

Това показаха резултатите от независимото проучване QUDAL – QUality meDAL в България, проект на швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH), която присъжда отличия въз основа на независимо пазарно проучване.

Коментари: 0