BILLA разкрива 36 работни места в новия си магазин във Варна

Това е единадесети обект на веригата в морския град

BILLA разкрива 36 работни места в новия си магазин във Варна

BILLA България отвори единадесети обект във Варна. Супермаркетът е разположен на 640 кв. м. търговска площ, като клиентите му ще могат да избират сред асортимент от над 9000 продукта.

„Щастливи сме да открием единадесетия си пореден супермаркет във Варна. Вярваме, че клиентите на магазина ще останат доволни от подбрания асортимент и обслужването, което ще получават всеки ден. Инвестираме над 1 млн. лв. в новия обект и разкриваме 36 нови работни места. За 19 години на българския пазар BILLA се утвърди като стабилна и надеждна компания, която подсигурява работа на над 4500 служители. Ще продължим да работим усилено, за да отговорим на нуждите както на нашите клиенти, така и на нашите служители“, коментира Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.

Всички посетители ще могат да се възползват от атрактивни акционни предложения всеки ден, а наличието на BILLA карта им дава достъп до над 600 продукта на промоционални цени всеки месец, както и 25% отстъпка на различни стокови групи.

Подобно на останалите новооткрити обекти, и този е оборудван с хладилна техника от най-висок клас, модерно светодиодно осветление в търговска зала и хладилни витрини и система за сградна автоматизация – BMS, която ще се грижи за ефективното управление на отоплението, вентилацията, климатизацията и осветлението в магазина.

Този месец BILLA празнува 19 години от стъпването си на българския пазар. От отварянето на първия си магазин у нас на 5 октомври 2000 г. в София досега търговската верига се утвърди като лидер на пазара с най-голям брой супермаркети в страната – 129 магазина, в които пазаруват над 1,5 млн. клиенти на седмична база.

Коментари: 0