Bulgaria Air с промо кампания по всичките си международни дестинации

Еднопосочните билети стартират на промоционални цени от 42 евро

Bulgaria Air с промо кампания по всичките си международни дестинации

Bulgaria Air открива новия сезон за пътувания с пролетна промоционална кампания на самолетни билети по всичките си директни международни дестинации. Кампанията е с продължителност от 22 март до 5 април включително.

Националният превозвач обяви партньорство с Air Italy, с което стартират съвместни полети между България, вътрешността на Италия, САЩ, Канада, Азия и Африка, през Милано.

Еднопосочните билети между  София и Милано ще са на атрактивни цени от 59 евро. 

Полетите в едната посока до Лондон започват от 70 евро.  

Франкфурт, Атина и Виена са сред останалите дестинации, по които могат да се намерят билети на някои от най-ниските цени. Всеки, който няма търпение да усети лятото възможно най-рано, може да резервира полет от 42 евро в едната посока до Атина. Еднопосочните билети между София и Франкфурт пък започват от 65 евро, а тези до Виена - от 69 евро.

Всички билети от пролетната кампания на ниските цени трябва да се използват за пътувания, които започват до 30 юни 2019 година. В цената се включват всички такси, както и 1 брой ръчен багаж до 10 кг, една дамска чанта или чанта за лаптоп, кетъринг на борда, както и безплатен check-in на летището. При полетите за Ларнака, Москва и Одеса в цената на билетите се включва и чекиран багаж до 23 кг.

Коментари: 0