Чарли Шийн призна, че е ХИВ-позитивен

Диагнозата е била поставена на актьора преди няколко години

Чарли Шийн призна, че е ХИВ-позитивен
3980 ~ 1 мин. четене

Актьорът Чарли Шийн обяви, че е ХИВ-позитивен по тв канала NBC днес. Той поясни, че прави признанието, за да спрат да го изнудват.

По време на интервюто, Шийн каза, че диагнозата му е поставена преди около 4 години и че не е съвсем сигурен как се е заразил.

„Това са три букви, които е много трудно човек да осъзнае“, каза той пред NBC.

Актьорът допълни, че е невъзможно да предаде вируса на друг човек, защото се отнася отговорно към партньорите си, разкрива им състоянието си и използва презервативи. 50-годишният Шийн е започнал ударна медикаментозна терапия с помощта на най-новите препарати за лечение на СПИН.

Една от причините да потвърди, че е носител на HIV, е за да спре други хора да го рекетират. Шийн не каза на колко души е платил, за да си мълчат, но разкри, че сумите са надминали милиони долари и са давани на хора, които някога са били сред най-близките му приятели.

Актьорът е известен с участието си в драми, екшъни и комедии. Сред най-популярните му филми са "Взвод", "Смотаняци", "Тримата мускетари", "Уолстрийт" и тв сериалът "Двама мъже и половина", който той бе принуден да напусне заради несъгласие на продуцентите да му увеличат хонорара. 

Подкрепи Economic.bg