Coca-Cola пуска на българския пазар собствена енергийна напитка

Продуктът ще се предлага в опаковки от 250 мл.

Coca-Cola пуска на българския пазар собствена енергийна напитка

Снимка: Coca-Cola

9394 ~ 1 мин. четене
Александра Сотирова-Делчева Автор: Александра Сотирова-Делчева

Coca-Cola пуска на българския пазар нова енергийна напитка - Coca-Cola Energy. Продуктът вече може да бъде открит по магазините у нас като по-масово ще е на пазара след 10 март. Това обясниха от компанията пред Economic.bg.

Това е първата нова напитка след заявката на компанията в началото на 2020 г. да разшири портфолиото си, започвайки от Европа.

Тя ще е с познатия на хората Coca-Cola вкус, ще съдържа кофеин от естествени източници, екстракти от гуарана и витамин В. Няма да има обаче таурин. Продуктът ще се предлага в опаковки от 250 мл. на цена от 1.49 лв.

Създадена като напитка за млади хора (18-35 г.), Coca-Cola Energy ще бъде рекламирана в съответствие с отговорните маркетингови указания на дружеството.

„Coca-Cola Energy включва съставки, придобити от естествени източници и познатият и освежаващ вкус на Coca-Cola“, казва Светлана Димитрова, Senior Brand Manager, газирани напитки. „По време на разработването на рецептата запазихме тези две качества в основата на напитката и сме горди, че я предлагаме под марката Coca-Cola“, обясни още тя.

Коментари: 0