Disneyland излита във въздуха

\"Plane of Dreams\" сбъдва мечтите на малки и големи

Disneyland излита във въздуха
4304 ~ 1 мин. четене

Сега не е нужно да ходите до Париж или Лос Анджелис, за да посетите култовия детски парк Disneyland. Достатъчно е да си купите билет за самолета на бразилската авиокомпания TAM. Walt Disney в сътрудничество с компанията ТАМ, създадоха колоритен по тематика самолет.

Прекрасният Boeing 767-300 е украсен с весели и атрактивни снимки на главните герои на Disney като Мики и Мини Маус, както и легендарният замък на "Спящата красавица", който се превърна във фирмено лого на компанията. "Plane of Dreams" ("Самолет на мечтите") вече е превозил първите пътници, които са останали възхитени от пътуването.

Самолетът пътува само по дълги маршрути, които пътниците лесно понасят. Не само външният дизайн е създаден в стила на Disney. Вътре, екипажът носи известния аксесоар – кръглите уши на Мини Маус с червена панделка на бели точки. 

Храната също е така направена, за да се харесва на малките пътници. Любимата на всички пица, сладки плодове и бисквити във формата на ушите на Мики Маус са само част от предложенията на борда.

Представянето на самолета бе по време на традиционните карнавали, които често се провеждат в Disneyland. Море от конфети, песни, герои от анимационни филми – това е празник, който принуждава всички да вярват в чудесата. На борда на "Plane of Dreams" могат да се качат 270 пътници. Този полет не притеснява хората и не им причинява традиционния дискомфорт. Това е едно пътуване до мечтите на всеки, което не е само за деца.

И ако Disneyland е най-щастливото място на Земята, то това е най-щастливият полет.

Подкрепи Economic.bg