Добавяме стикери към снимките във Facebook

Новата функция вече е достъпна

Добавяме стикери към снимките във Facebook
5904 ~ 1 мин. четене
Автор: Илия Лазаров

Facebook ни предлага разнообразни възможности за забавление, с които да прекарваме максимално време в своите профили в най-голямата социална мрежа. Компанията интегрира интересна нова функция в своите приложения за двете най-популярни мобилни платформи: Android и iOS. Благодарение на нея потребителите ще могат да персонализират своите изображения с добавянето на стикери, преди да ги ъплоуднат в своите профили, предаде TechCrunch.

Aко искате да се възползвате от предимствата на тази опция, трябва само да използвате малката икона в долната част на екрана, която ще виждaте всеки път, когато качвате снимка в социалната мрежа. След като кликнете върху нея, ще видите пълния каталог от стикери, които вече можем да използваме в своите акаунти в социалната мрежа. Трябва да се отбележи също, че потребителите могат да променят големината им, както и да ги изтриват след като вече са добавени към дадена снимка.

Припомняме ви, че Facebook вече представи подобна функция, но тя бе достъпна единствено за изображенията в приложението Messenger. Сега, обаче тя вече е на разположение за всички снимки, които ъплоудваме от смартфони и таблети. Ако искате да използвате новите стикери е необходимо да изтеглите най-новата версия на мобилните приложения на социалната мрежа за Android и iOS. Подкрепи Economic.bg