Джак Ма танцува като Майкъл Джексън на годишното парти на Alibaba

Над 4000 служители на Alibaba от различни държави са присъствали на грандиозното събитие

Джак Ма танцува като Майкъл Джексън на годишното парти на Alibaba
Той е милиардер, изпълнителен директор на една от най-големите компании в света и танцува като Майкъл Джексън, облечен в черно и златно на годишното парти на компанията си пред хиляди свои служители.

Това е Джак Ма, основател и главен изпълнителен директор на световния лидер в електронната търговия Alibaba. А изпълнението му се случва по време на 18-ата годишнина на фирмата в Хънджоу, Китай, миналия петък.

Китайският сайт за финансови новини Yicai Global пусна в Twitter видео от изпълнението на Ма, който танцува под звуците на музика от "Billie Jean" и "Dangerous", пише "Business Insider".
Над 4000 служители на Alibaba от различни държави са присъствали на грандиозното събитие, което е включвало и много музикални и шоу изпълнения и се е провело на малък стадион в Хънджоу, носещ името "Жълт Дракон".

Ма определено има какво да празнува, коментира изданието. Наскоро пазарната оценка на Alibaba премина 400 млрд. долара, продължавайки да се доближава до основния си конкурент Amazon, а акциите на компанията са удвоили стойността си от началото на годината.

Компанията обяви планове да отвори и първия си физически магазин в Хънджоу догодина през април.
Това не е първият случай, в който Ма се изявява пред своите служители.

На 10-я рожден ден на Alibaba през 2009 г.  той изпълнява пред тях част от "Цар Лъв". Участвал е и в масова сватба на свои служители през 2014 г.

В момента Ма е вторият най-богат човек в Китай и номер 23 по богатство в света със състояние от 28,3 млрд. долара, според Forbes.
Коментари: 0