„Дженерали“ и „Джи Пи Презастраховане“ даряват аспиратори на „Пирогов“ и „Александровска“

Дружествата от групата на Generali изказват огромната си благодарност към всички лекари сестри, експерти и служители, които се борят с Covid-19

„Дженерали“ и „Джи Пи Презастраховане“ даряват аспиратори на „Пирогов“ и „Александровска“

Снимка: Дженерали

Автор: Дженерали

„Дженерали Застраховане“ АД и „Джи Пи Презастраховане“ ЕАД, част от Generali Group, обединяват усилия, за да подпомогнат две от болниците в България, които ежедневно се борят да запазят и подобрят живота на хората в страната. Дружествата даряват два респиратора CWH-3010, от които лекарите в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ ЕАД и УМБА „Александровска“ ЕАД ще имат нужда, за да спасяват човешки животи в борбата с вируса Covid-19.

В кризисни ситуации като тази, всеотдайността на всички лекари и медицински служители на първа линия е високо оценявана от нас и затова решихме да дадем своя принос тяхното хуманно дело. В трудни ситуации е от изключителна важност да покажем, че всички ние можем да се обединим и заедно да бъдем полезни за подсигуряване на бъдещето на нашата общност, в частност здравето на хората в България, коментират двете компании.

От там посочват, че тази инициатива е в унисон с ценностите на групата - да бъдем партньор за цял живот за нашите настоящи и бъдещи клиенти, като дадем възможност на хората да формират по-безопасно бъдеще, грижейки се за живота и мечтите си.

Ръководствата на двете компании изказват огромната си благодарност към всички лекари, сестри, експерти и служители, които се борят ден след ден с ограничаване и намаляване на негативните последици от разпространение на вируса Covid-19.

Заедно ще успеем!“, завършват от „Дженерали Застраховане“ и „Джи Пи Презастраховане“.

Коментари: 0