Един дом не стига на Лана Дел Рей (галерия)

Певицата си купи два съседни имота в Холивуд

Един дом не стига на Лана Дел Рей (галерия)

Изглежда, че един дом не стига на Лана Дел Рей. Певицата е похарчила 5,87 млн. долара, за да купи два съседни имота в Холивуд Хилс. Едното имение струва 3,77 млн. долара, а малката къща до него – 2,1 млн. долара.


По-малкият имот е еднофамилна къща с три спални и две бани. Простира се на над 2800 кв. фута, има басейн, алея за 7 коли и допълнителна къща за гости.


В новите си имоти изпълнителката на "Summertime Sadness" може да се радва не само на прекрасна гледка към хълмовете над Холив, но и на овощна градина с множество пладни дръвчета като бадеми, смокини, гуава, лимон и лайм, портокали, мандарини.

По-големият имот има основна къща с 6 спални и 5 бани. Простира се на почти 5,5 хил. кв. фута. Има огромен основен апартамент, двойно стълбище, 4 гаража и невероятен двор с басейн и спа.


Преди време това имение е било определено като Имот на месеца в Холивуд от The Wall Street Journal.

 

Това не са първите сериозни имотни придобивки на 31-годишната изпълнителка, чието рождено име е Елизабет Уулридж Грант, припомнят американските издания. Тя вече притежава апартамент в Лос Анджелис за 2,5 млн. долара и къща в Малибу за 3 млн. долара.


Коментари: 0