eMAG ще предлага нови категории продукти за Black Friday 2017

Шопинг събитието е на 24-ти ноември, а eMAG съветва потребителите да се подготвят предварително със списък на желаните покупки

eMAG ще предлага нови категории продукти за Black Friday 2017
8276 ~ 2 мин. четене

Онлайн магазинът eMAG.bg пуска нови категории продукти в платформата си по случай шопинг събитието Black Friday. Новите стоки ще са достъпни само чрез маркетплейс платформата само на 24 ноември 2017 г. Външни доставчици ще листват своите продукти през нея, но условията за закупуване и доставка ще са различни от традиционните за сайта, обясниха пред Economic.bg от компанията.

През тази година в маркетплейса ще бъдат включени монети и златни кюлчета, луксозни часовници и бижута, които биха могли да се купят от съответния търговец съгласно специалните му условия – в някои случаи в негов физически магазин/офис.

За тези, които предпочитат да колекционират спомени вместо скъпоценности, онлайн магазинът вече ще предлага и туристически пакети, билети за събития и карти за фитнес, спа и спортни клубове. По време на Black Friday ще се предлагат и различни дейности и курсове за усъвършенстване и обучение.

Продуктите в категориите „Изненада”, макар и предлагани на по-различен принцип, ще са показани като част от портфолиото от над 300 000-те предложения в онлайн магазина. В инициативата ще се включат и над 1200 фирми-партньори от eMAG Marketplace, както и компании, които за първи път предлагат продукцията си на сайта.

От компанията отново подчертават, че принципът на продажба на повечето от тези продукти не следва стъпките при онлайн продажбите, а има собствени специални правила, с които потребителите трябва да се запознаят в продуктовата страница на всеки от въпросните продукти.

„За нас е в сила максимата, колкото повече разнообразни продукти, толкова повече заинтересовани клиенти,“ каза Стефана Здравкова, директор на eMAG.bg.

Black Friday 2017 е на 24-ти ноември, а eMAG.bg съветва потребителите да се подготвят предварително със списък на желаните покупки, за да могат бързо да се ориентират сред множеството оферти. 

Подкрепи Economic.bg