„Енерго-Про” има нов изпълнителен директор

Ангел Ангелов заема поста на Момчил Андреев, който остана в Надзорния съвет на дружеството

„Енерго-Про” има нов изпълнителен директор

Електроразпределителната компания, която обслужва североизточна България „Енерго-про Варна” ЕАД има нов изпълнителен директор - Ангел Ангелов. От 1 ноември тази година той поема управлението на дружеството и става председател на управителния съвет (УС). Ангелов заема мястото на Момчил Андреев, който след три години начело на дружеството премина в Надзорния му съвет.

Ангел Ангелов е досегашен член на управителния съвет в телекомуникационната компанията „Нокиа Сълюшънс енд Нетуъркс“ ЕООД.

Той е магистър международни отношения от Университета по национално и световно стопанство в София, и магистър-инженер комуникационни технологии от Технически университет - София. Притежава 20-годишен опит в сферата на телекомуникациите и изграждането на мрежи, включително като мениджър продажби. Ангел Ангелов е ръководил проекти за пазари в България, Централна и Източна Европа, Средиземноморието и Балканския регион, притежава значителен опит в бизнес планирането, консултациите и управлението на проекти. Владее английски, немски и испански език.

Коментари: 0