Фитнес в Лондон предлага тренировки, вдъхновени от Brexit

BrexFit дава възможност на лондончани да отидат и да излеят гнева си във фитнеса

Фитнес в Лондон предлага тренировки, вдъхновени от Brexit

Снимка: Facebook

620 ~ 1 мин. четене
Фитнес в Лондон предлага специална тренировка, наречена BrexFit, по време на която британците могат да излеят гнева си от предстоящия Brexit. Идеята идва след като комплексът пуска допитване сред членовете на фитнес клуба, в което те трябвало да посочат кои проблеми ги притесняват най-много в качеството им на жители на Лондон.

Резултатите показали, че 52% от участниците са посочили излизането на Великобритания от Европейския съюз. На второ място са цените на имотите, а на трето - закъсненията на влаковете.

Собствениците на фитнес GymBox взели решение да направят специална тренировка, която включва 30 упражнения, носещи имената на главните действащи лица на Brexit. Едното от упражненията например представлява нанасяне на удари по боксова круша, върху която са снимките на бившият британски външен министър Борис Джонсън и на председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер. 

Други упражнения носят имената на Тереза Мей, Дейвид Камерън, инициирал референдум за Brexit преди две години, на опозиционния лидер Джереми Корбин и други. 

Така жителите на Лондон, на които им е писнало от преговорите, разговорите и дебатите за Brexit, както и от самата идея за излизане на страната им от ЕС, могат да отидат на фитнес и да излеят гнева си, пише Ройтерс. 
Подкрепи Economic.bg