Големи ИТ компании търсят таланти

Ученици и студенти ще се срещнат с представители на големи ИТ компании на кариерен форум в НДК

Големи ИТ компании търсят таланти
Големи ИТ компании ще търсят талантливи ученици и студенти по време на първия ден на ИКТ на кариерата, организиран от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията в партньорство с браншовите организации и Националния дворец на културата.

Младите хора, които са се насочили към кариера в информационните технологии и телекомуникациите, ще имат възможност да разговарят с търсачите на таланти в големите технологични компании и със служителите, които оценяват кандидатите за работа и стаж. Събитието ще се състои на 17 от 10 до 16 ч. в зала 8, ет. 5 на НДК.

В официалното откриване ще участват заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Валери Борисов, председателят на Управителния съвет на Българската асоциация за информационни технологии Петър Иванов, изпълнителният директор на "Майкрософт България" Петър Иванов и директорът на Националния дворец на културата Мирослав Боршош. 

Щандове в Деня на ИКТ кариерата ще имат Изпълнителна агенция „Електронни съобщителни мрежи и  информационни системи“, „Информационно обслужване“, Майкрософт България, VIVACOM, Мусала Софт, Тим Вижън България ООД, Контракс АД, Лирекс.ком, Парафлоу Комуникейшънс, Methodia, ТехноЛогика, ERP Academy. 
Коментари: 0