iPhone 5 след седмица на пазара

Телефонът ще се предлага за 29,90 лева на месец с абонаментен план, обяви един от мобилните оператори

GLOBUL и Мтел ще предложат новия iPhone 5 в България на 2 ноември. Това съобщиха днес от двата мобилни оператора, които имат лицензи за продажба на продуктите на Apple у нас.

Смартфонът ще може да се купи и в магазините на GERMANOS и официалните партньори на Глобул в цялата страна.

От утре, 26.10, на интернет страницата на компанията може да се направи регистрация за новини и информация за iPhone 5 oт GLOBUL.

Цената на 16-гигабайтовата версия на смартфона е 29,90 лева на месец с Мтел Моби XXL с включени безплатни 4000 минути за разговор към всички национални мрежи. Клиентите могат да закупят и допълнителни дейта пакети с цени, стартиращи от 6,90 лева.

Мтел предлата iPhone 5 и със специално създадените тарифни планове Mtel iPhone. Плановете са четири и включват както минути за разговори към всички мрежи, така и мобилен интернет. Те се предлагат на цени, започващи от 19,90 лева и месечна вноска за телефона от 47,90 лева.

iPhone 5 e най-тънкият и най-лекият iPhone правен някога. Телефонът разполага с 4-инчов Retina дисплей и нов Apple A6 процесор, който гарантира невероятно бързата работа на устройството. Новият iPhone използва бърза безжична технология, а  животът на батерията е още по-дълъг. iPhone 5 идва с последната версия на операционната система iOS 6, която предлага повече от  200 новости, сред които обновена Facebook интеграция и Passbook приложение.

Интересът сред българите към високотехнологичните устройства нараства със сериозни темпове, а очакванията на нашите клиенти са да получат от нас най-добрите продукти на пазара. Затова да предложим iPhone 5 е важно събитие за нас и ново преживяване за потребителите”, каза Андреас Майерхофер, главен изпълнителен директор на Мтел.

Ексклузивна информация за iPhone 5 от Мтел ще получава всеки, който се регистрира в специалната форма в сайта на компанията от утре.

Коментари: 0