iPhone 6 и LG G3 избрани за най-добри смартфони

Двете устройства си поделиха наградата на Световния мобилен конгрес в Барселона

iPhone 6 и LG G3 избрани за най-добри смартфони
252 ~ 1 мин. четене

iPhone 6 и LG G3си поделиха наградата в категория „Най-добри мобилни устройства” в ежегодните награди Global Mobile Awards на Световния мобилен конгрес, който се проведе в Барселона от 1 до 5 март.

„iPhone 6 не е просто по-голям, той е по-добър във всяко отношение. По-голям, но значително по-тънък, по-мощен, но забележително енергийно ефективен. Хардуер и софтуер функционират в перфектен унисон, създавайки ново поколение iPhone, което е по-добро във всяко отношение”, гласи мнението на журито за смартфона на Apple.

„От пускането му на пазара, LG G3 получи одобрението на критиците, бе разпространен в целия свят от над 170 партньори и успехът му силно допринесе за 16-процентното увеличение на годишните световни приходи” казаха от GSMA при връчването на наградата. „Той предоставя лесно за използване, интуитивно потребителско преживяване със своя 5.5-инчов Quad HD дисплей и 13-мегапикселова OIS+ камера с Laser Auto Focus (лазерен автоматичен фокус). Той прелива от иновации като Smart Keyboard, Gesture for Selfie, Flash for Selfie и Knock Code™, за да предложи просто удобно, просто умно и просто по-безопасно потребителско преживяване”, смята журито за другия награден модел.


На снимката – екипът на LGс наградата от церемонията.

Коментари: 0