Излязох от властта по-беден, отколкото влязох, заяви Радан Кънев

Той обясни, че е декларирал всички свои имоти

Излязох от властта по-беден, отколкото влязох, заяви Радан Кънев
Декларирал съм всичките си имоти. Нямам нищо, придобито след 2007 г., когато влязох в политиката. Имам половин апартамент заедно с брат ми, купен преди години с наследство от баща ми, както и един апартамент, купен заедно със съпругата ми, който още изплащам. Нямам тераси, мезонети, нито сделка, която е на данъчна оценка. Всичко, което съм подписал, е на реална цена. Това заяви пред bTV водачът на евролистата на „Демократична България“ Радан Кънев по повод скандалите с евтините апартаменти на властта.

„При нас има два вида хора – едните, които не са били във властта, и другите, които сме били в нея и сме излезли по-бедни, отколкото сме влезли. Поради тази причина не могат да ни хванат в тази гнусотия, която се случва в момента“, смята Кънев.  По негови думи БСП и ГЕРБ се замерват с компромати във връзка с „Апартаментгейт“.

За предстоящите евроизбори Кънев коментира, че евродепутатите трябва активно и неуморно да работят за това да има по-силно европейско правосъдие. „Търсят се всички възможни начини да се изхитрее и българските евродепутати защитават хитреенето“,заяви той.
Коментари: 0