Изтекоха изображения на новите Samsung Galaxy S9 и S9+

От снимките не личи голяма разлика спрямо предходния модел от серията

Изтекоха изображения на новите Samsung Galaxy S9 и S9+
Рендерни изображения на Samsung Galaxy S9 и S9+ изтекоха случайно, или не, в мрежата в навечерието на 2018 г., давайки близък поглед върху задаващия се водещ телефон от серията. Първоначално те се появиха на страницата Android Headlines. 

От тях изглежда, че новите модели Galaxy S значително наподобяват своите предшественици. Предната им част е също като тази на S8 и S8+ - с извит екран и малки декоративни рамки в горната и долната част. Трудно е да се прецени дали размерът им е претърпял промяна, но не е изключено те да по-малки.  

Другото, което прави впечатление е големият набор от лещи и сензори над дисплея, като според предварителната информация е възможно някои от тях да са за разпознаване на ириса.

Що се отнася до бутоните – те са същите като на S8 – голям за регулиране на звука и такъв за Bixby отляво, и бутон за включване и изключване отдясно. 


Втората снимка показва и задната част на Galaxy S9. От нея личи, че има промяна в позицията на скенера за пръстови отпечатъци, който вече ще се намира под обектива на камерата. 

Говорейки за камерата, прави впечатление, че тук има само една леща, а не двойна като при Galaxy Note 8. Това може да накара фото любителите да предпочетат S9+, за който вече се предполага, че ще има втори обектив. 


Трябва да се има предвид обаче, че колкото и убедителни да изглеждат изображенията, не е изключено те да са неточни и подвеждащи за детайлите. 

Както Economic.bg писа вече, Samsung Galaxy S9 може да се появи по-рано от очакваното – още през февруари. Това може да се случи по време на MXC 2018 – Мобилният световен конгрес в Барселона, който ще започне на 26-и следващия месец. 
Коментари: 0