JYSK стъпи в още един български град

До края на 2018 г. се планира завършването на Фаза 1 от логистичната база в Божурище

JYSK стъпи в още един български град

Датската верига JYSK България стъпи в още един град в Северозападна България, откривайки обект в Монтана. Това е 24-ят обект на марката у нас и с него тя вече е представена в 16 български града. В оставащите дни до края на 2018 г. JYSK България ще открие още един обект, планиран за 13 декември.

„Щастливи сме, че успяхме да осъществим всичките си планове за развитие и експанзия в България през 2018 г. И макар и годината да е към своя край, днес имаме удоволствието да кажем „Добре дошли!“ на колегите си и всички наши клиенти в град Монтана. Това е 24-ят обект на JYSK в България и с него вече имаме присъствие в 16 български града. След броени дни предстои и откриването на нашия 25-ти магазин, с който успешно ще можем да изпратим 2018 г. и да посрещнем новата 2019 г. За която съм сигурна, че стремглавото ни развитие в България ще продължи с пълна сила”, сподели Ираида Паюк, маркетинг мениджър на JYSK за България и Румъния.

От дружеството съобщават, че до края на 2018 г. се планира завършването на Фаза 1 от логистичната база в Божурище, а пълното ѝ откриване предстои през месец май 2019 г.

Тя ще обслужва само България, но и целия регион. Плановете са до края на месец май 100% от центъра да функционира, включително и двете иновативни кули за сортиране в складовата част, които ще са изцяло автоматизирани.

Веригата магазини планира откриването на своя 25-ти обект в България на 13 декември 2018 г.

Коментари: 0