Кабинетът ще обсъди законодателната си програма до края на годината

Ще бъдат разгледани и допълнителни разходи по бюджета

Кабинетът ще обсъди законодателната си програма до края на годината

Правителството ще обсъди проект на решение за приемане на законодателната си програма до края на годината. Това предвижда точка от дневния ред на министрите за днешното редовно правителствено заседание.

По предложение на премиера Бойко Борисов ще бъде разгледана и Оперативна програма за периода до 31 декември. Министрите ще разгледат  проект на решение за утвърждаване на Националната програма за предотвратяване и противодействие на трафика на хора и закрила на жертвите за 2017 г.

Министърът за Българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018 Лиляна Павлова ще представи проект на решение за приемане на доклад за участието на Република България в процеса на вземане на решения в Европейския съюз по време на малтийското председателство на Съвета на Европейския съюз (януари - юни 2017 г.).

Ще бъде разгледан и проект на решение за приемане на Националния доклад за състоянието и опазването на околната среда през 2015 г.

Финансовият министър Владислав Горанов ще предложи одобряване на допълнителен трансфер по бюджета на Столичната община за 2017 г., както и одобряване на допълнителни разходи по бюджета на Министерския съвет за 2017 г.

Коментари: 0