Къде няма да има вода в София на 2 юли

Къде няма да има вода в София на 2 юли
1408 ~ 1 мин. четене
На 2 юли (понеделник), поради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пиротска", Център-Възраждане, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

по ул. „Пиротска" от ул. „Опълченска до ул. „Странджа"


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пиротска" ъгъла с ул. „Опълченска".

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Могилата" кв. „Витоша", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

по ул."Могилата" от ул."Чавдар Мутафов" до  ул."Марин Тодоров"
ул."Могилата" №7, ул. „Марин Тодоров", ул. „Раде Радев", ул. „Димитър Яблански"


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Марин Тодоров" ъгъла с ул. „Димитър Яблански".

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Зографска легенда" вилна зона „Милкова кория" кв. „Драгалевци" налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Зографска легенда"
ул. 406, ул. „Наум", ул. „Св. Ангеларий", ул. „Зографска легенда"


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Баласчев" ъгъла с ул. 406. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Подкрепи Economic.bg