Къде няма да има вода в София на 5 декември 2019 г.

Два ремонта са предвидени за утре

Къде няма да има вода в София на 5 декември 2019 г.

Снимка: Unsplash

-На 05 декември 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Марагидик", кв. „Подуяне", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Марагидик", ул. „Петър Богдан", ул. „Кобилино бранище", ул. „Велчо Атанасов", ул. „Гълъбец", бул. „Ситняково".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Блага Димитрова" ъгъла с ул. „Георги Пеячевич".

-На 05 декември 2019 г. (четвъртък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Йордан Бакалов - Стубел", кв. „Манастирски ливади", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Йордан Бакалов - Стубел", ул. „Васил Стефанов",  ул. „Околовръстен път", ул. „Луи Айер".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Луи Айер" ъгъла с ул. 420.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0