Къде няма да има вода в столицата на 12 юли 2018 г.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа

Къде няма да има вода в столицата на 12 юли 2018 г.
924 ~ 2 мин. четене
От пресцентъра на Софийска вода съобщиха за планирано спиране на водоподаването в някои части на столицата на 12 юли.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод  на ул. „Добруджански край" кв. „Красно село", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Йоаким Кърчовски", ул. „Дамян Груев", ул. „Йорданка Филаретова", ул. „Добруджански край".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Добруджански край" ъгъла с ул. „Георги Данчов - Зографина"

Във връзка с подмяна на спирателни кранове  на ул. „Гълъбец" кв. „Подуене", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Кутловица" от ул. „Гълъбец" до ул. „Юндола"ул. „Гълъбец" от бул. „Ситняково" до ул. „Георги Пеячевич"„Добромирка", бул. „Ситняково" №19 и №21

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кутловица" ъгъла с ул. „Гълъбец".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Лашова" с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Св. Св. Кирил и Методий", ул. „Сух Искър"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий " ъгъла с ул. „Лашова".

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Доло" кв. „Требич", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Доло" бивш стопански двор

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Доло" пред входа на бивш стопански двор.
Подкрепи Economic.bg