Къде ще спира водата в София на 3 август 2018 г.

Предвидени са няколко ремонта

Къде ще спира водата в София на 3 август 2018 г.
На 03 август 2018 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. 646 кв. „Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Каменица", ул. 646, ул. „Роза", ул. „Димитър Шишманов", ул. „Диамант".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 646 ъгъла с ул. „Роза".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Топола" с.Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по ул. „Топола" от ул. „Сини вир" до ул. „Мировско шосе", ул. „Сини вир".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Топола" ъгъла с ул. „Сини вир".

-Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Синьо лято"  вилна зона „Симеоново - Драгалевци", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Синьо лято" и ул. „Йоасаф Бдински".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Синьо лято" ъгъла с ул. „Йоасаф Бдински" .

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.
Коментари: 0