Как да спечелите безплатен обяд с Джордж и Амал Клуни

Късметлията ще може да вземе и придружител

Как да спечелите безплатен обяд с Джордж и Амал Клуни
Джордж и Амал Клуни подаряват шанс за обяд с тях двамата в Италия. Двойката кани един щастлив победител с придружител в дома си на езерото Комо, за да "се насладят най-добрите италианско просеко, хапки и сирена" заедно в името на благотворителността.

"Запознайте се с Джордж и Амал, докато се наслаждавате на зашеметяващата гледка към езерото и Алпите", се казва в описанието на събитието. - Летете до Италия и се насладете на 4-звезден хотел."

И още: "Това не е мечта: Вие ще отидете на двойна среща с Джордж и Амал Клуни! Джордж и Амал ще ви посрещнат в дома си на езерото Комо в Италия за обяд, смях и възможност да се запознаете с тази невероятна двойка на лично ниво".

"Ще се запознаете с Джордж и Амал, опитвайки вкусна храна, ще се насладите на невероятната гледка към езерото и ще вдигнете заедно празничен тост. Освен това ще направите някои невероятни снимки, за да запомните всичко". 

Семейство Клуни поемат разходите за полет и хотелско настаняване.

Не е необходимо да се прави дарение или плащане, за да влезете или да спечелите лотарията, но ако все пак някой реши да дари пари, те ще отидат за Clooney Foundation for Justice (CFJ), основана през 2016 г., която се застъпва за отговорно правосъдие срещу нарушения на човешките права по света.

Сайтът, на който може да се кандидатства за обяд със семейство Клуни ще намерите ТУК.
Коментари: 0