„Кмет на годината“ е огромна мотивация за местната власт

Наградите създават градивна конкуренция между градоначалниците, заяви Боян Томов

„Кмет на годината“ е огромна мотивация за местната власт
3923 ~ 2 мин. четене

Доверие се гради трудно, но още по-трудно се съхранява. Когато преди 4 години създадохме националния конкурс „Кмет на годината“, стартирахме с доверието на читателите си. Днес, 4 години по-късно, наградите „Кмет на годината“ са най-ясната оценка за работата на градоначалниците в България. Това заяви създателят на Kmeta.bg и изпълнителният директор на "Бранд Медия България" Боян Томов.

Често ни казват, че отличието „Кмет на годината“ е удовлетворение, но и огромна мотивация за екипите на местната власт. Радваме се, когато признанието на хората се превръща в градивна конкуренция. Чрез платформата Kmeta.bg най-бързо приемате критики и обменяте идеи.

Радваме се на успехите ви, кметове! Разказваме за тях въпреки пословичната максима, че „за влаковете навреме не се пише“. Радваме се на доверието на читателите ни, които продължават да сверяват своето самочувствие с всяка добра кауза, идея или проект, случили се в тяхната община, град, район или село.  Хилядите гласове от всички краища на страната в националния вот „Кмет на годината“ са знак, че България не живее само на жълтите павета. Гласувалите 623 278 българи казаха ясно, че кметовете сте новите лидери, подчерта Боян Томов.

Всеки ден на сайта на Kmeta.bg показваме историите на успели наши сънародници, останали да работят и живеят в своя град. За промяната, която настъпва в страната. Радваме се, когато превръщате признанието на хората и в по-голяма отговорност.

Новите пешеходни пътеки в Гоце Делчев са също толкова важни, колкото модерните паркове в Казанлък. Когато родни и чужди предприемачи избират Кърджали, Стара Загора, Смолян, Благоевград или Шумен пред  Португалия, Гърция или Франция, това означава, че вие, кметовете, сте задвижили махалото на градовете в градивната посока.

Kmeta.bg показва и ще продължава да фокусира внимание върху всичко полезно за хората и регионите. Затова и отличията „Кмет на годината“ отмерват успехите ви без значение на вашата партийна принадлежност. А Kmeta.bg продължава да носи заряда на доверието на българите.

Подкрепи Economic.bg