Колцентър търси 130 служители

Обявата е от международна компания

Колцентър търси 130 служители
348 ~ 1 мин. четене

Нови 130 работни места за офиса си в Бургас обявява международна компания, ориентирана в обслужването на клиенти и предлагането на техническа поддръжка на 16 европейски езика, съобщават от Агенция по заетостта.

Обявените позиции са за длъжността „Организатор работа с клиенти”. Изискванията към кандидатите са да владеят немски език на добро ниво, писмено и говоримо. Работата им ще се състои в обслужване на потенциалните клиенти на фирмата на телефон и на имейл във връзка със закупени от тях стоки.

Желаещите да работят в бургаския колцентър и регистрирани в бюрата по труда могат да подават документи не само чрез бюрата по труда в гр. Бургас, а и чрез бюрата по труда в цялата страна. Служителите на съответното бюро по труда ще имат ангажимента да изпратят по електронна поща до фирмата представената от кандидата автобиография, заедно с насочващото писмо.

Ако има кандидати, които говорят немски език на добро ниво и не се чувстват достатъчно уверени, а имат желание да доразвият езиковите си познания, могат да изпратят автобиография на електронния адрес за директна връзка с фирмата: [email protected]

Повече информация може да бъде намерена в бюрата по труда в страната.

Подкрепи Economic.bg