Летище „Хийтроу” с нова магическа реклама за Коледа

Очарователните мечки тази година ни разказват своята 50-годишна история

Летище „Хийтроу” с нова магическа реклама за Коледа
5808 ~ 1 мин. четене

Очарователните мечки, които миналата година се появиха в рекламно видео на летище „Хийтроу” в Лондон, тази Коледа ни разказват нова история. Този път рекламата с възрастната двойка е по-епична и носталгична, тя разказва 50-годишната любовна история между мечки.

Техните имена са Дорис и Едуард Блеър. Те се срещат в „Хийтроу”, където Дорис е стюардеса през 60-те години. След това ни отвеждат през десетилетията, докато историята на мечките се развива - от младата любов към радостите на разрастващото се семейство.

Рекламата пресъздава дори униформите от времето на старите самолети BOAC.Това, съчетано с музиката на Петула Кларк Couldn't Live Without Your Love, може да дори да разплаче зрителя.

За да се създаде носталгично място на фона, голяма част от рекламата е заснета в историческия Terminal 1, който затвори за пътници през 2016 г. British Airways предостави оригиналния самолет BOAC, униформите на стюардесите и допълнителните исторически подробности. А целта е да се върнем към романтиката на въздушните пътувания по начин, който може да подобри мнението на зрителите на летищата като цяло (независимо от техния опит). Новата реклама е на агенция Havas Лондон.

Подкрепи Economic.bg