Най-голямото архитектурно студио у нас стартира стажантска програма

Всеки стажант ще получава възнаграждание

Най-голямото архитектурно студио у нас стартира стажантска програма

Снимка: Цветан Петров

Най-голямото архитектурно студио в България „Иво Петров Архитекти“ стартира програмата „Бърз старт за архитекти“. Тя е подходяща за студенти от 4-ти 5-ти курс и скоро завършили архитекти.

„Професията на архитекта е многообразна и изискваща. Да завършиш университет е първата крачка към нея, но истинското знание се получава от практиката. Ние в ИПА знаем какво е необходимо на младите архитекти, за да станат пълноценни професионалисти, защото мнозинството от колегите са започнали при нас почти веднага след студентската скамейка“, заяви арх. Цветан Петров, управител на ИПА.

През последните 10 години ИПА развива и увеличава архитектурните проекти и клиентите си, затова постоянно има нужда от нови членове на екипа. Ето защо след края на програмата, която е с продължителност от 2 месеца, одобрените участници, които са завършили своето образование, ще получат предложение за постоянна работа на трудов договор. Студентите, които се представят добре, ще имат възможност да продължат стажа си през учебната година, като това ще бъде съобразено с учебните им занятия. Всеки стажант ще получава възнаграждение.

Специалистите в ИПА изготвят индивидуална програма за бързо и ефективно придобиване на необходимите знания и умения; индивидуален ментор за всеки участник, практически насочени задачи - софтуерни, архитектурни и организационни.

Срокът за кандидатстване по програмата е 15.06.2018г. Всеки желаещ може да изпраща CV, мотивационно писмо и портфолиото си на office@ip-arch.com. Кандидатите ще преминат през няколко етапа, които ще проверят тяхната мотивация, креативност и знания. На 20-ти юни кандидатите ще получат архитектурна задача, за която ще имат срок от 4 дена да разработят, а до 9 юли, когато е стартът на стажа, ще бъдат определени и участниците.

...

Коментари: 0