Най-високоплатените тв актриси

Дамите от малкия екран са спечелили 43 млн. долара повече от миналата година

Най-високоплатените тв актриси
За пета поредна година американската актриса от колумбийски произход София Вергара е начело на годишната класация на списание „Форбс“ за най-високоплатените телевизионни актриси. Нейните доходи са 43 млн. долара за последната година. 

44-годишната актриса от „Модерно семейство“, която печели повече пари от който и да е било актьор – мъж от малкия екран, е следвана в класацията от 30-годишната Кейли Куоко (която изпълнява ролята на Пени в „Теория за големия взрив) и която е спечелила за последната година 24.5 млн. долара. 

15-те актриси с най-високи приходи от роли на малкия екран общо са спечелили 208.5 млн. долара между юни 2015 и юни 2016 г., което е с 43.5 млн. повече от предходната година. 

Третото място в класацията заема Минди Калинг - The Mindy Project (Fox), която се изкачи от осмо на трето място тази година с 15 млн. долара. Тя е следвана от Елън Помпео (“Анатомията на Грей“) и Маришка Харгитай - „Закон и ред: Специални разследвания“, където играе детектив Оливия Бенсън (четвърто място с 14.5 млн. долара). 

Боливудската звезда Приянка Чопра, която играе агент на ФБР в криминалната поредица „Куонтико“ влиза в списъка за първа година с 11 млн. долара.
Коментари: 0