Наследникът на iPhone XR идва в два нови цвята

Освен това моделът ще има още една камера

Наследникът на iPhone XR идва в два нови цвята
2651 ~ 2 мин. четене
IPhone XR на Apple вече се предлага в широк спектър от цветове, вариращи от стандартните черно или бяло до синьо, корал и жълто. Тази година обаче Apple може да пусне два нови цвята за следващото поколение на iPhone XR, според последните информации.

За разлика от сегашния модел, новото поколение на iPhone XR може да дойде в два нови вята - лавандула и зелено, както е показано в снимка, публикувана в Twitter от Марк Гърман от Bloomberg. Изображението показва стъклени парчета, които според сведенията отразяват цветовите опции за следващото поколение iPhone XR, които включват новите лилави и зелени цветове, както и черни, бели и жълти опции.

Снимката е публикувана няколко дни, след като японския фен блогър Мас Отакара за първи път съобщи, че Apple ще пусне следващия iPhone XR в нов зелен и лавандулов цвят. Тези две нови опции ще заместят настоящите цветове корал и синьо, според информацията.

Не за първи път Apple пуска iPhone в зелен и жълт цвят. Сегашният iPhone XR е в жълто, а iPhone 5C на компанията от 2013 г. беше в редица цветове, включително зелено и жълто.

Но тези варианти са много по-ярки от цветовете, показани на снимката на Гърман. Ако изображението се окаже точно, новият iPhone XR на Apple ще е в цветове, които са по-меки като тон и наподобяват пастелни, а не ярките и смели текущи цветови опции.

Това ще бъде и една от малкото промени, които Apple се очаква да направи за следващото поколение iPhone.

Освен новите цветови опции за iPhone XR, Apple се очаква да добави втора камера към новия си модел от по-нисък клас. 

По-скъпите варианти, които Apple се очаква да пусне като наследници на iPhone XS и iPhone XS Max, се очаква да дойдат с три камери, точно като конкурентни водещи телефони като Samsung Galaxy S10. 

Съобщава се, че Apple ще подреди новите камери за трите нови версии на iPhone в квадратна форма в горния ъгъл на гърба на устройството.
Коментари: 0