НОРД ХОЛДИНГ - рециклиране на суровини

Имаме най-голямата мрежа от площадки за събиране на скрап с директен железопътен достъп, което осигурява стратегическо местоположение

НОРД ХОЛДИНГ - рециклиране на суровини
„Коректност, устойчивост, адаптация и нюх - всичко това, в съчетание с професионализма на служителите, е ключът към успеха на нашата компания и традициите в бизнеса, които налагаме“, казва Борислав Малинов - учредител, мажоритарен акционер и председател на Надзорния съвет на “НОРД ХОЛДИНГ” АД.

НОРД ХОЛДИНГ е основана през 1995 г. Ние сме утвърдено име в сектора за рециклиране на суровини и лидер в търговията с метален скрап.

Имаме най-голямата мрежа от площадки за събиране на скрап с директен железопътен достъп, което осигурява стратегическо местоположение. Разполагаме с мощности за рециклиране на всички видове отпадъци.

Търгуваме с желязо, чугун, неръждаема стомана, мед и медни сплави, алуминий, месинг, никел, цинк, калай, магнезий и олово. Наши постоянни партньори са водещите български фирми в бранша. Продаваме на всички големи преработватели на вътрешния пазар, както и на много предприятия и заводи в чужбина.
Компанията е златен член на Българска асоциация по рециклиране (БАР) и член на КРИБ от 2009 г.

Борислав Малинов е един от основателите на БАР и четири мандата председател на асоциацията. Дългогодишната работа и погледът върху цялостното състояние на индустрията както и силните перспективи на регионалните и международни пазари му помогнаха да създаде просперираща компания.

„НОРД ХОЛДИНГ“ АД е наложена марка в бранша с отлична репутация и стабилни отношения с доставчиците и клиентите, отличен ръководен екип, финансова обезпеченост, доказана коректно, и ясна визия за бъдещото развитие.

Текстът е част от книгата "Успешните компании" 2018.

Коментари: 0