Нов сайт предлага помощ да организирате сватбата си в Гърция

Платформата се ангажира да преодолее цялата бюрокрация, която досега е усложнявала организацията на събитието

Нов сайт предлага помощ да организирате сватбата си в Гърция

Снимка: Pixabay

Някога мечтали ли сте да обменяте обещания с любимия си в стил "Mamma Mia!" на Средиземно море. А замисляли ли сте се да организирате такова събитие? Е, сега можете да започнете да го планирате, благодарение на BookYourWeddingDay, онлайн платформата улеснява сватбите в Гърция и Кипър, пише Ekathimerini.

"Процесът беше пълен кошмар доскоро", каза Мария Еврипидес, основател и главен изпълнителен директор на базираната в Никозия компания. Заинтересованите страни трябваше да подадат искането си до съответните органи чрез туристически агент или местен представител и ще трябва да чакат осем седмици за отговор."

Тя решава, че тези пречки трябва да бъдат преодолени от фирмата и електронната платформа се ангажира да преодолее цялата бюрокрация, която досега е усложнявала организацията на сватбата.

Въз основа на данните средно всяка двойка кани 30 души на сватбата си и средната продължителност на престоя е 10 нощи.

Гърция и Кипър са много популярни сред дестинациите за сватби. "Отвъд слънцето и морето двойките от Обединеното кралство по-специално търсят да се оженят далеч от дома си, където трябва да плащат огромен общински данък, който идва на същата цена като цяла сватба в по-евтина дестинация", обясни Еврипидес.

Платформата е постигнала голям успех досега, като вече е резервирала 2020 сватби за 2018 и 2019 г. Повечето двойки искат да се оженят в Кос, Родос, Крит, Санторини и Скиатос - в този ред.

По-голямата част от ентусиастите да си кажат „Да” далеч от дома идват от Великобритания, но проектът също така се популяризира и в други страни, включително Ливан, Израел, Русия, Съединените щати, Канада и Австралия.

Като част от плановете си за растеж сайтът се превежда на руски език и планира да се разшири и до Мексико и Доминиканската република.

Коментари: 0