Нова телевизия сваля от ефир предаването на Милен Цветков

Водещият е получил предложение за участие в друго предаване, но е решил да напусне

Нова телевизия сваля от ефир предаването на Милен Цветков

Снимка: Facebook

Нова телевизия спира предаването на Милен Цветков, става ясно от прессъобщение на медията за акцентите в есенния тв сезон. Причините не се посочват.

Телевизията ще излъчва в късния часови пояс филми и сериали на мястото на "Часът на Милен Цветков", тъй като такива са предпочитанията на зрителите, посочени в проучвания на аудиторията, се казва в съобщението.

От "Нова Броудкастинг Груп" изпратиха официално позиция за своето решение, която гласи:

Нова Броудкастинг Груп определя програмната схема на телевизионните си канали на базата на детайлно проучване на зрителските интереси. Данните сочат, че в късните часове аудиторията на NOVA предпочита забавни продукции, филми и сериали. През есенния сезон телевизията ще заложи на такъв тип съдържание на мястото на „Часът на Милен Цветков“. Компанията отправи към водещия алтернатива за участие в друго предаване, но той избра да се раздели с NOVA.

Нова Броудкастинг Груп благодари на Милен Цветков за дългогодишното сътрудничество, като остава отворена за бъдещи съвместни проекти. 

Компанията е предложила на Милен Цветков да участва в друго предаване, но той е взел решение да напусне медията. 

Припомняме, че в края на миналия сезон Нова телевизия спря едно от изданията на предаването, в което се обсъждаше фалшивата новина за "гръцкия остров на Бойко Борисов". То бе заменено със запис на старо издание.

Преди повече от година по сходен начин бе свалена от ефир и водещата на "Здравей България" Ани Цолова. От Нова обясниха, че тя подготвя свое предаване и остава на работа в медията, но до днес такова не се е появило.

Коментари: 0