Office 1 Superstore откри новия си логистичен център

Инвестицията е 14 млн. лв. като целта е да отговори на увеличаващото се търсене на клиентите

Office 1 Superstore откри новия си логистичен център

Office 1 Superstore официално откри складово-логистичния си център в село Равно поле. Инвестицията в проекта е 14 млн. лв. като целта на веригата е да отговори на увеличаващото се търсене от страна на клиентите и постоянното развитие на продуктовото си портфолио.

Логистичният център е с площ  8 600 m2 и се казва Office 1 Superstore Logistics. Проектът е сертифициран от Българската агенция за инвестиции към Министерство на икономиката като инвестиция клас А.

Складовата база е най-модерната и автоматизирана в Югоизточна Европа, тъй като е оборудвана с австрийска автоматизирана система за складиране и обработка на поръчки OSR. Конструкцията е на 22 етажа и е с капацитет за обработка на 12 000 артикула. Системата осигурява увеличение на продуктивността с 12 пъти и минимизиране на грешките до 0.1% и позволява обработката на 430 продуктови линии за час на работна станция.

На 20 февруари тази година кооперация „Панда“ официално придоби правата върху търговската марка Office 1 Superstore за целия свят. „Това е една огромна стъпка в развитието на фирмата и плод на много положени усилия в рамките на изминалите години”, съобщават от компанията.

Повече от 20 години компанията е безспорен лидер с 40% пазарен дял и предпочитан партньор от над 130 000 клиенти.

Коментари: 0