Осмото издание на „Шумът на парите“ 2017 стартира с три панела

Събитието ще се проведе на 31 май и 1 юни в София

Осмото издание на „Шумът на парите“ 2017 стартира с три панела
756 ~ 2 мин. четене

Традиционно „Шумът на парите“ протича в два дни, в които водещи финансови експерти и икономисти изказват своите анализи, професионално мнение и прогнози. Обособено в шест тематични панели, събитието тази година ще се проведе на 31 май и 1 юни в столичния хотел Маринела, зала Ефе, и е безплатно за присъствие.

Форумът ще бъде открит от Карина Караиванова, председател на Комисията за финансов надзор и Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Уникредит Булбанк. В програмата на 31 май влизат три от панелите – Капиталови пазари, Лични финанси и Недвижими имоти, всеки от които е с продължителност от час и половина. Началните часове са съответно 9:30, 11:15 и 12:45.

„Дискусията в панел Капиталови пазари събира най-голям брой чуждестранни лектори, представители на фондови борси. От тази година обогатяваме програмата с нов панел за личните финанси, който ще имам удоволствието да модерирам. Няма да пропуснем и винаги актуалната тема за недвижимите имоти, по време на която ще научим в какво състояние е пазарът у нас, цените на имотите, както и кои са предпочитаните от потребителите квартали в столицата и други големи градове в България“, каза Кристиян Костов, управител на сайта Profit.bg.

Сред участниците в панела Капиталови пазари са Сократис Лазаридис, главен изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на Helex Group, Лудвиг Соболевски, изпълнителен директор на Букурещката фондова борса, изпълнителните директори на Белградската фондова борса и Македонската фондова борса, съответно Синиша Крнета и Иван Щериев, Иван Такев, изпълнителен директор на Българска фондова борса, и Петър Станчев, директор Връзки с инвеститорите и финансов мениджър на Алкомет АД. Модератор на първата дискусия за деня ще бъде Илиян Скарлатов, управляващ партньор в Mane Capital.

По темата Лични финанси ще коментират Франк дьо Плесикс, главен изпълнителен директор и председател на Борда на директорите на IKS KB Amundi Group, Димитър Цонев, мениджър на Адмирал Маркетс за България, Лъчезар Димов, главен портфолио мениджър и член на Борда на директорите на Експат Асет Мениджмънт, Николай Ялъмов, председател на Борда на директорите на Капман Холдинг, Ивелин Камбуров, финансов директор и член на Съвета на директорите на Кредисимо АД и Стойне Василев, основател на smartmoney.bg.

Своето участие в панел Недвижими имоти вече са потвърдили Полина Стойкова, изпълнителен директор на Bulgarian Properties, Страхил Иванов, управител на агенция за недвижими имоти Явлена, Антон Андонов, изпълнителен директор на ЕРА България, Веселина Генева, управител на консултанстка къща Амрита, строителният предприемач Христо Чепишев, Мартин Янев, управляващ партньор на Смарт Брокерс и Пламен Бачев, мениджър "Консултиране и оценки" във Forton.

Форумът „Шумът на парите“, организиран от Profit.bg, се провежда за осма поредна година в София. Посещението е напълно безплатно, а регистрация за него, както и последна информация за говорителите и програмата, може да бъде открита на http://profit.bg/forum/.

През 2017 г. „Шумът на парите“ се осъществява с подкрепата на Уникредит Булбанк, Алкомет, Адмирал Маркетс, Сирма Груп Холдинг, Amundi Asset Management, iuvo, Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс, Регус България, LG, Mastercard, Garitage Park и Американският университет в България.

Медийни партньори на „Шумът на парите“ 2017 са Novini.bg, Economic.bg, Broker.bg, списание Икономика, Kaldata.com, Offnews, SmartMoney.bg и Enterprise Europe Network.

Подкрепи Economic.bg