Пощенска банка с равни месечни вноски по кредитни карти

Няма да е нужно изрично одобрение при покупка на изплащане

Пощенска банка с равни месечни вноски по кредитни карти

Пощенска банка започва да предлага възможност притежателите на кредитни карти да заплащат на равни месечни вноски покупките си с тях, съобщават от кредитната институция.

Услугата е валидна за всички кредитни карти на Пощенска банка, а потребителите ще могат сами да избират срока на погасяване - от 6 до 36 месеца, или размера на месечната си вноска. При покупка картодържателите не е нужно да кандидатстват за кредит и да чакат одобрение, а е необходимо само да заявят желанието си за изплащане на равни месечни вноски на касата в търговския обект, където пазаруват.

За разлика от стандартните покупки с кредитна карта, при покупките на вноски, клиентите дължат само стойността на една месечна вноска в съответното месечно извлечение, а не цялата сума. От банката изтъкват, че основно предимство за клиентите е, че така те облекчават бюджета си и упражняват по-добър контрол върху месечните си плащания.

„Пощенска банка е сред финансовите институции, които диктуват пазарните тенденции в картовия бизнес на България. Нашето желание е да информираме клиентите си, че кредитната карта е отличен платежен инструмент, който им позволява да контролират финансите си и им дава възможност да вземат една стока сега и да я изплащат на вноски”, заявява по повод новата услуга Константинос Товил, началник управление „Потребителско кредитиране” в институцията.

Възможността за покупки на вноски е достъпна в подбрани обекти в страната. Сред тях са търговски вериги като IKEA, Явор, Еником М, Фотосинтезис, Plesio, Stemo, Технополис, Техномаркет, Техмарт, Зора, Практикер, Лабиринт, Лазур, Homey, KARE, Stemo, Photo pavilion, Masterhaus, Алати и др. Пълният списък може да бъде намерен на интернет страницата на банката.

Изберете компанията, осигуряваща най-добър "Старт в кариерата"

Коментари: 0