Приложението на Vivacom TV GO се превръща в интерактивен медиен портал

Услугата предлага достъп до 90+ от най-популярните TV канали, филмов пакет MAXI и цялото съдържание на HBO в HBO On Demand

Приложението на Vivacom TV GO се превръща в интерактивен медиен портал

Снимка: Vivacom

9182 ~ 1 мин. четене
Автор: Vivacom
През ноември месец приложението TV GO се превръща в интерактивен медиен портал, обединяващ най-доброто ТВ съдържание на едно място. Услугата предлага достъп до 90+ от най-популярните TV канали, филмов пакет MAXI и цялото съдържание на HBO в HBO On Demand. За малчуганите порталът предлага английския видео курс за деца Disney English, а за спортните фенове ексклузивното спортно съдържание от пакетите MAX Sport Plus и DiemaXtra с интерактивни функции. Заедно със съдържанието от медийния портал, телекомът предлага и промоционално за мобилните тарифи Smart и i-Traffic включени безплатно музикалната платформа TIDAL и облачно пространство от pCloud. За TV GO е осигурен допълнителен безплатен пакет от 10 000 MB, отделно от включените MB на максимална скорост в избрания план,  с който потребителите могат на спокойствие да се наслаждават на любимото съдържание навсякъде и по всяко време. Като бонус музикалната платформа TIDAL ще бъде с безплатен трафик до края на годината. 

Всички клиенти, които нямат включен интерактивния медиен портал TV GO в тарифния си план ще могат да заявят избрани пакети в магазин или с едно обаждане на тел. (087) 123. Повече информация за мултимедийните услуги е налична на www.vivacom.bg. Промоциите са валидни до 30.11.2019 г.

Подкрепи Economic.bg