Принц Джордж стана на 3

Кралското семейство отбеляза празника с очарователни снимки на малкия рожденик в социалните медии

Принц Джордж стана на 3

Днес британският принц Джордж стана на 3 годинки. За празника от Кенсингтънския дворец разпространиха в социалните медии четири очарователни снимки на малкия рожденик, пише "Дейли мирър".

На фотографиите, пуснати в Instagram и Twitter, принцът е особено чаровен. На тях малчуганът е изобразен на въжена люлка, в компанията на домашния любимец Лупо и в други кадри в имението на херцозите на Кеймбридж в Норфолк.


Родителите на принц Джордж Уилям и Катрин благодариха на хилядите свои сънародници, които им честитиха рождения ден на детето им. Те ще организират подобаващо парти на престолонаследника, в компанията на неговата сестричка, принцеса Шарлот.


На партито ще присъстват членове на семейството и много приятели. Сред поканените са сестрата на Катрин, Пипа, която се сгоди неотдавна, както и новите приятелчета на принц Джордж от детската ясла "Уесткеър Монтесори", в която той се обучава.


Вестникът припомня някои от любимите неща на малчугана. Той е обсебен от играчки самолети и хеликоптери, но няма нищо против да броди из коридорите на двореца Кенсингтън, яхнал своя пластмасов трактор.

Шортите са любимото облекло на малкия принц, като той не се разделя с късите панталонки дори и през зимата. Фешън пробив той осъществи при посещението на президентското семейство Обама в Кенсингтънския дворец.


Тогава малчуганът се появи през нощта пред президентската двойка по бяла хавлия, веднага след като беше изкъпан преди лягане.

Принц Джордж проговорил доста рано за възрастта си. Той нарича Ган-Ган прабаба си - кралица Елизабет Втора, а любимите му животни са вомбатите.

Коментари: 0