Продават копие на iPhone 6s за 37 долара (видео)

Китайското копие е 15 пъти по-евтино

Продават копие на iPhone 6s за 37 долара (видео)

Появи се нова имитация на флагмана iPhone 6s, която изглежда съвсем като истинските айфони. Копието идва директно от Китай и струва едва 37 американски долара.

В Китай производството на айфони е на два фронта. Истинските се произвеждат от Foxconn и след като се продават от Apple Inc. Във втората категория попадат фалшификатите, които се произвеждат в различните китайски индустриални зони и се продават в пазарите по целия свят.

Да се направи фалшив айфон не изглежда лесно, но определено е по-трудно да се направи и фалшив Apple Store – само тези две имитации генерират страхотен бизнес успех в Китай.


Имитацията на iPhone струва само 37 щатски долара, за разлика от оригиналния му двойник, цената на който достига 649 долара. Това значи, че китайското копие е 15 пъти по-евтино.

Устройството се състои от доста по-слаб процесор - Spreadtrum SC773 и има 5-инчов дисплей с резолюция 960х540 пиксела, 512 MB оперативна памет, 4 GB флаш-диск, два слота за SIM-карти и може да работи с 3G мобилните мрежи, пишат от kaldata.com.

Цветовете на устройството са абсолютно същите, като при оригинала - сребрист, златист и "розово злато". Имитацията работи под управлението на ОС Android с потребителски интерфейс, доста точно наподобяващ работата на iOS.

Видео:Коментари: 0