Революционна технология ни помага да се справим със стреса

Само за 20 минути дневно, можете да развиете и успокоите мозъка си

Революционна технология ни помага да се справим със стреса

Ежедневието ни е изпълнено с проблеми – в личен и служебен план. Напрежението ни съпътства постоянно, а неговото вредно влияние усещаме във всичко, което правим. Липсва ни креативност, липсват ни спокойствие и свежа мисъл.

Решението на толкова сложен и многопластов проблем понякога може да бъде изключително просто – музиката.

Революционна технология ни позволява да успокоим мозъка си, като развием неговите функции, засилим паметта и концентрацията, увеличим фокуса и креативността си. Тази технология, популярна в редица страни, може да се открие вече и на българския пазар – с комплекта от 3 диска с музика – „Красим ум“.Каква е тайната на музиката, съдържаща се в CD „Красив Ум“?

Специалната музика в 3-те диска от комплекта, спомага за „прехвърлянето“ на мозъка от бета в алфа състояние.

Бета вълните са отговорни за това да сме бдителни, да слушаме и обработваме информация, но също и за постоянното чувство на безпокойство, за дисхармонията и умората, идващи с края на всеки работен ден.

За да възвърнете фокуса и креативността си, трябва да пренастроите мозъка си към т.н. алфа състояние – състояние, в което се чувствате по-спокойни и творчески настроени, много по-свободни и щастливи.

Специалната музика в CD „Красим Ум“ прави точно това – „пренастройва“ мозъка Ви, така че без каквото и да е усилие от Ваша страна, единствено чрез насладата от приятните релаксиращи звуци, да „презаредите батериите“ .

Неслучайно музиката, съдържаща се в комплекта, се нарича още фитнес за ума. Само 20 минути слушане и мозъкът Ви автоматично се презарежда – също като при фитнес тренировка.

Резултатът – повече енергия, намаляване чувството на стрес, повишаване способността на мозъка да релаксира и да се концентрира, по-качествено, бързо и резултатно изпълнение на каквито и да е било дейности.

Повече за ползите и положителното влияние на CD Красив ум, вижте ТУК

Коментари: 0