Samsung представи Galaxy A8 (2018) с двойна предна камера

Камерата е сред предимствата на устройството

Samsung представи Galaxy A8 (2018) с двойна предна камера

Снимка: Samsung

Samsung официално попълни своята серия Galaxy A с нов смартфон. Най-новият модел Galaxy A8(2018) бе представен на 19 декември, съобщават от компанията. Той идва с двойна камера, Infinity дисплей и ергономичен дизайн, вдъхновен от този на флагман серията на Samsung. 

Камерата е сред нещата, които производителят изтъква в новото си устройство. То е снабдено с 16-мегапикселова основна камера с разтвор на блендата f/1.7, както и двойна предна 16-мегапикселова + 8-мегапискелова камера на f/1.9. Широкия отвор дава заявка за по-добри изображения при условия на ниска осветеност. Подобрената функция Live Focus пък позволява да се добавя ефектът боке (bokeh) преди или след заснемане на кадъра. 

Любителите на видеото също има на какво да се зарадват. Трептящите кадри ще останат в миналото с технологията за видео стабилизиране на дигиталните изображения (VDis), твърдят от Samsung. Чрез Допълнителната hyperlapse функция може да се създават „time-lapse” клипове.

Визуалното изживяване също е на по-високо ниво с Galaxy A8(2018) благодарение на Infinity дисплея. Той излиза извън рамките със съотношение на екрана 18,5:91, предоставяйки по-добри кинематографички качества на картината. Големият екран се поддържа от ергономично заоблено стъкло на предния и задния панел на устройството, обгърнати от метална рамка. 

Функцията  Always On Display дава възможност на потребителите да получат информация с един бърз поглед, без да е необходимо да отключват телефона си.

Със сертификат IP68 за водо- и прахоустойчивост, Galaxy A8(2018) издържа на дъжд, пясък и прах, което го прави подходящ за почти всяка дейност или ситуация. 

Смартфонът разполага с microSD слот с поддръжка до 256GB и е първият от Galaxy А серията, който поддържа Samsung Gear VR.

Galaxy A8(2018) се предлага в три цвята – черен, сива орхидея и златен. И трите варианта ще бъдат налични в България още през януари 2018 г. 
Коментари: 0