Samsung създаде лимитирана серия смартфони за Олимпийските игри

Всички участници в спортното събитие ще получат новите устройства

Samsung създаде лимитирана серия смартфони за Олимпийските игри

Южнокорейската компания Samsung Electronics Co. представи лимитирана серия смартфони PyeongChang 2018 в чест на предстоящите зимни Олимпийски игри в Пьонгчанг.

Устройствата са част от специална серия на Galaxy Note8 и от тях ще бъдат предостави над 4000 смартфона за всички олимпийци и членовете на Олимпийското семейство, включително служителите на МОК и местния организационен комитет, съобщават от компанията.

Смартфоните от лимитираната серия PyeongChang 2018, ще имат отличителните характеристики на Galaxy Note8, включително – иновативния безпанелен 6.3-инчов Infinity дисплей, който се събира с лекота в една ръка, подобрения S Pen за ефикасна продуктивност, и най-добрата в категорията Samsung Dual камера. Устройствата от серията ще имат полирано бяло задно стъкло в унисон със зимния характер на Олимпиадата, както и златни олимпийски пръстени, вдъхновени от олимпийската факла – символ на олимпийското движение и обединение между между петте континента.


„Като традиционен партньор на олимпиадата, вече 20 години Samsung оказва подкрепа на олимпийското движение и подпомага разпространението на олимпийския дух чрез подобряване на свързаността между хората, осигурявайки им последните технологични иновации и завладяващи преживявания,“ каза Йонгхий Лии, главен маркетинг мениджър и изпълнителен вицепрезидент на Samsung Electronics. „За нас е чест да представим PyeongChang 2018, нашата ексклузивна серия за олимпийските игри, и по този начин помогнем на олимпийците да бъдат свързани и да улавят и споделят едни от най-запомнящите се моменти в живота си.“

В знак на ангажимент и към параолимпийското движение, Samsung ще осигури смартфони на всички параолимпийци в предстоящата Параолимпиада. Всеки параолимпиец ще получи Galaxy Note8, както и калъф с логото на Параолимпийските игри. 

Коментари: 0