Сега е време за работа и за резултати

Росен Плевнелиев призова местната власт към активност

Президентът към кметовете:

Сега е време за работа и за резултати
200 ~ 1 мин. четене
"Изборите приключиха, да оставим назад предизборната риторика. Сега е време да се работи, време да се постигат резултати. Всички новоизбрани кметове са поели ангажименти и е важно от първия си работен ден да започнат да ги изпълняват". С тези думи се обръща към новоизбраните кметове президентът Росен Плевнелиев. Той направи обръщение, с което поздравява представителите на местната власт.

България през 2015 година е различна държава. Ние сме член на Европейския съюз и европейската солидарност отваря несравнимо по-големи възможности пред местната власт. Не е важно дали сте кметове на големи или малки населени места. Вече няма значение с каква бюлетина сте избрани, нито дали сте от управляващите партии или от опозицията. Единственото, което ще има значение от тук до края на мандата ви, е това, което успеете да свършите.

Бъдете активни, бъдете инициативни и използвайте всички възможности да подобрите живота на вашите съграждани. Вие сте тези, които сте най-близо до хората, вие сте призвани да решавате ежедневните им проблеми. От вашите действия зависи в най-голяма степен доверието на народа към институциите, към политиците и към държавата като цяло.

Пожелавам на всички избрани кметове успешен мандат и никога да не забравят, че са призвани да служат на своите населени места, на своите съграждани, завършва обръщението на държавния глава.
Подкрепи Economic.bg