Сега съм доубит в политически смисъл на думата, заяви Делян Добрев

Той отбеляза, че ГЕРБ е единствената партия, в която хора си тръгват дори и при съмнения за съпричастност към нещо нередно

Сега съм доубит в политически смисъл на думата, заяви Делян Добрев
1784 ~ 1 мин. четене
Сега съм доубит в политическия смисъл на думата. Това, което се случва в политиката – нападки и клевети, са неприятни неща и не съм от хората, които споделят поговорката: „Ти го плюеш, той си мисли, че дъжда вали“. Това заяви в студиото на bTV подалият вчера оставка депутат от ГЕРБ Делян Добрев. „Огорчен съм, защото не вярвах, че политиката е мръсна работа, както ми казваха, когато влязох в нея“, допълни Добрев, който е в парламента от 2009 г. досега, а в различни периоди е бил в управлението като заместник и след това като министър на енергетиката.

И неговото име се появи сред политиците, замесени в „Апартаментгейт“. Според Добрев, това е фалшива новина, с която името му е забъркано в скандала. Той отбеляза, че още в събота е говорил с премиера и лидер а ГЕРБ Бойко Борисов.

„Аз имот нямам, живея в апартамент на майка ми, но под наем, защото жилището е на фирма на майка ми“, обясни Делян Добрев и допълни, че плаща наем по 1200 лв. на месец.

Той обясни, че остава областен координатор на ГЕРБ в Хасково и засега няма да излиза от политиката.
Коментари: 0