Ще си изпращаме пари през Viber

Новата версия ще позволява и GIF файлове в съобщенията

Ще си изпращаме пари през Viber

Вече ще можем да изпращаме пари на любимите си хора в 200 държави по цял свят през един от най-популярните чатове - Viber.  Това ще стане възможно с подобренията в приложението, които се очакват с новата му версия за водещите платформи, пише  iClarified, цитирани от Digital.bg. Самите трансфери ще се обработват от Western Union. 

Друго любопитно подобрение в следващата версия на Viber ще е свързвано с възможността да създаваме резервно копие на съобщенията си в облачните услуги iCloud и Google Drive, и да ги отваряме по всяко време без значение какво устройство използваме. 

iOS версията на Viber включва поддръжка за Apple Watch OS 2, което означава, че ще можете да стартирате приложението директно от дисплея на своя смарт часовник. 

Компанията също така ще позволи на своите потребители вече да добавят към своите съобщения и GIF файлове, които се радват на голяма популярност в интернет и така ще допълнят разнобразната колекция от стикери, която заглавието предлага сега. 

Очаква се много скоро тези нови функционалности да са достъпни за всички потребители по цял свят, които притежават устройства, работещи с Android OS или iOS. 

Коментари: 0