Сметките на Monese в България вече може да се захранват с пари в брой

Иновативната банка обяви партньорство с Paysafe у нас

Сметките на Monese в България вече може да се захранват с пари в брой

Снимка: Monese

Клиентите на Monese в България вече могат да използват Paysafecash, за да захранват сметките си директно с пари в брой. Банковата услуга разширява партньорството си с Paysafe у нас, като целта е преодоляване на дистанцията между кешовите разплащания и дигитално банкиране.

Чрез избирането на тази опция за депозит се генерира специален баркод. С него клиентите могат да отидат в една от 350-те локации, предоставящи услугата Paysafecash, в цялата страна, и на място да извършат плащането в брой.

Припомняме, че услугата Paysafecash стартира в България през юли. Тя предлага алтернативен метод за електронно плащане и на практика чрез нея потребителите могат да пазаруват онлайн, дори без да имат дебитна или кредитна карта.

Обявеното днес партньорство между Paysafe и Monese ще се осъществи в общо 12 държави: Австрия, Белгия, България, Франция, Германия, Италия, Люксембург, Холандия, Полша, Португалия, Румъния и Испания.

Сътрудничеството кореспондира с визията на Monese за демократизиране на финансовите услуги, правейки ги още по-достъпни, както и с тази на Paysafe – да намали дистанцията между онлайн банкирането и парите в брой чрез своята eCash мрежа, което остава ключов приоритет във финтех индустрията в много страни.

Коментари: 0