Sony пусна безжични слушалки за $230 в конкуренция с AirPods на Apple

Те са с функция за заглушаване на околния шум

Sony пусна безжични слушалки за $230 в конкуренция с AirPods на Apple

Снимка: Sony

2087 ~ 2 мин. четене

Sony пусна днес новите си безжични слушалки WF-1000XM3 за $230 и те са по-добри от AirPods на Apple, които струват $160, на почти всички фронтове - поне на хартия, пише "Бизнесинсайдър". С цена от $230 - това ги прави със $70 повече от най-евтините AirPods на Apple и с $30 повече от най-скъпите AirPods, този извод може да се очаква.

Но WF-1000XM3 идват с функции, които биха могли да направят тази допълнителна цена полезна.

WF-1000XM3 са в същата серия като WH-1000XM3 на Sony, слушалките, за които се твърди, че намаляват шума. Те се конкурират с QC 35 слушалките на Bose, които са били считани за златен стандарт при безжичните слушалки за намаляване на шума.

Новите слушалки на Sony имат дизайн, подходящ за удобство в ухото, който веднага ги прави по-сигурни в ухото от AirPods на Apple. По-малко вероятно е те да се измъкнат и паднат.

Имат и някои отлични функции.

WF-1000XM3 на Sony са снабдени с 24-битова аудио обработка, която дава чудесен звук, пише в ревюто.
Те също така имат потискане на шума, докато AirPods на Apple нямат нищо подобно. В комбинация с дизайна за ухото на WF-1000XM3, шумопотискащият чип върши чудесна работа за заглушаване на околния шум.

Функцията за потискане на шума може да работи и по време на телефонни разговори, и може да бъде активирана, докато сте на повикване, което е често искана функция от феновете на Sony. Sony казва, че WF-1000XM3 може да премахне и някои от околните шумове за човека, който ви се обажда.

Компанията съобщи, че новият й чипсет с Bluetooth подобрява свързаността и с предишния модел.

Слушалките на Sony предоставят до осем часа слушане, в сравнение с петте часа, които получавате с AirPods. Тези осем часа са, при положение, че функцията за потискане на шума не е включена. Когато е включена, времето на батерията намалява на 6 часа.

Зареждащият кейс може да съхранява достатъчно енергия, за да даде на WF-1000XM3 24 часа живот на батерията - подобно нещо твърди и Apple за своите AirPods. Кейсът също така може бързо да зареди WF-1000XM3: 10 минути зареждане може да осигури 90 минути живот на батерията.

Самите накрайници за уши също са магнитно закопчани в кутията, която е доста изискана.

WF-1000XM3 са съвместими с Apple Siri и Google Assistant и се предлагат със сензорен контрол.Подкрепи Economic.bg