Стартира третото издание на кампанията \"Дари книга, ела на театър\"

Кампанията ще продължи от 20 до 26 май

Стартира третото издание на кампанията \
1124 ~ 1 мин. четене
Театър "Българска армия"обяви старта на третото издание на кампанията "Дари книга, ела на театър". Тя  ще се проведе в седмицата, в която отбелязваме празника на народната просвета и култура 24 май. 

Всички желаещи да се включат могат да дарят книги, както за деца, така и за възрастни, а срещу тях ще получават талон за 50% отстъпка от цената на 1 билет за постановка по избор през май или юни. 

Препоръчително е изданияа да бъдат нови, а за по-старите се изисква да бъдат в запазено състояние. Кампанията ще продължи от 20 до 26 май.

Част от събраните книги за деца театърът ще дари на специализирания детски комплекс на УМБАЛСМ "Пирогов". "Българска армия" отправя покана към всички, които знаят за място, хора, или институции, които имат нужда от книги, да го споделят и те ще им бъдат одставени. 

Над 7000 тома книги бяха събрани при миналите издания на кампанията. Част от тях бяха дарени на Отделението по детска кардиология на Национална кардиологична болница, на малките пациенти от Клиниката по ушни, носни и гърлени болести (УНГ) във Военномедицинска академия, на Читалищата в село Долна Малина и село Ковачевци, както и на различни институции за хора в неравностойно положение.
Коментари: 0